БУРЕЛ ОРГАНИКС

Нашата мисия е да бъдем надежден доставчик на качествени продукти на достъпна цена.

BUREL ORGANICS бе създадена през 2016г. с цел да предлага качествени био продукти на добра цена.

Направихме внимателен подбор на производители – малки компании и женски кооперативи в страни от Латинска Америка, Африка и Азия, които изповядват същата философия и ценностна система като нас. Също така, си партнираме и с български био производители, с цел да стимулираме локалното производство и защото знаем, че е най-добре продуктите на трапезата ни идват от нашата земя.

Нашата мисия е да разширяваме предлаганото от нас продуктово портфолио като осигурим богато разнообразие от качествени български и други био продукти.

 

Внимателно подбираме нашите партньори


Правим внимателен подбор на производители и доставчици – малки компании и женски кооперативи в страни от Латинска Америка, Африка и Азия, които изповядват същата философия и ценностна система като нас.

Също така, си партнираме и с български био производители, с цел да стимулираме локалното производство и защото знаем, че е най-добре продуктите на трапезата ни идват от нашата земя.


Качеството е ключов фактор за нашия успех


Основният критерий за избор на производители и доставяните от тях продукти е високото качество. Основна цел за нас е да доставяме качествени и автентични продукти до българския пазар.

В процеса на подбор на доставчици обръщаме специално внимание на методите за отглеждане и производство. Важно за нас е и производителите да изповядват политика на "устойчивост" - уважение към природата и запазване на био разнообразието.


Достъпните цени са тези, които ни отличават


Наша основна мисия е да предоставим натурални и био храни и продукти на българския потребител на достъпна цена. Без да правим компромис с качеството, ние отделяме специално внимание на ценовия фактор при избор на партньори.

Вярваме, че всички хора трябва да имат възможност за достъп до по-здравословен начин на живот.

 

Влизане

Изгубена парола?

Регистрация на профил в сайта?